Happy Birthday

Publicerat   2014-03-06 18:18:58,  Lite På Djupet Vardagligt
Konstig, nu är jag 27 år. Det ser så gammalt ut i skrift, det låter så gammalt och jag hade förväntat mig mer av mitt liv vid 27 års ålder. Men nu känner jag mer, äsch. 27 år är väl inget. Beror väl helt på vad man gör med det och hur man beter sig. Nu för tiden är ju faktiskt inte 27 år så gammalt, man räknas fortfarande som ung och har hela livet framför sig. 
Visst, hade jag (som jag trodde när jag var barn/tonåring) bott i villa, varit gift med kanske 2-3 barn och hela det där svensson-livet, då hade jag kanske känt mig som 27 år låter. Men nu är ju inte mitt liv så och jag själv känner att jag förlorat många år pga dåliga relationer och mina sjukdomar, så vi säger istället att jag är 24 år, haha!

Jag har flera gånger under månadens gång blivit påmind om att den 5 mars fyller jag år. Mitt minne alltså!
I tisdags kväll när mamma skulle gå och lägga sig frågade hon mig om jag ville bli väckt på morgonen innan hon stack till jobbet. Jag fattade inte varför hon skulle väcka mig och då fick hon påminna mig igen "Hanna, du fyller ju år imorgon". Men jag ville inte bli väckt, haha.
På kvällen fick jag bestämma vad vi skulle äta och det fick bli lite Kina-mat, Nasi Goren. Hur gott! Sen fick jag lite presenter också.
  • Ett par Urbanears Plattan med mic, i färgen Indigo (skitsnygga och bra!)
  • En stor smideslampa som jag dreglade över när vi var på Eko sist.
  • Ett stekjärn i medium storlek, ska köpa stort och litet sen med.
  • En smörgåsgrill.
Fick det jag önskade mig, bra saker till flytten och lite (hörlurarna) till bara mig själv. Fler saker att kryssa av på listan!

Ska ha kalas den 15 mars med resten av familjen och det ska för en gång skull bli kul. Har ju inte haft kalas på några år då jag inte alls känt för det, men detta året är annorlunda av många anledningar. 
Och detta året kommer bli en stor förändring, inte bara för mig utan i stort sett hela familjen. Berättar mer när det är tillfälle för det, men jag ser mycket fram i mot det och känner redan att 2014 kommer bli det bästa året.
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback