Fresh Start

Publicerat   2014-05-22 12:34:00,  Vardagligt
Då var flytten gjord. Eller ja, vi flyttade ju för typ en månad sen, men jag har inte orkat skriva något. Har ju fortfarande varit mycket kvar att göra, packa upp osv och att vänja sig vid att bo inne i stan igen. Har knappt hunnit göra nånting. Har över 1000 blogginlägg att läsa, över 30 serieravsnitt att kolla på. Inga livsavgörande missar, men ja, jag har varit väldigt trött.

Vi trivs bra ändå. Jag och mamma i alla fall. Pappa har lite svårt att vänja sig vid omställningar, men jag tror han tycker det är lite kul ändå. Hundarna trivs också. Ludde är van vid stan då han bott i stan ungefär lika länge som jag har då han bodde med mig innan, Flisa har blivit rumsren och gör bara sina behov ute nu och Milton tycker det är jätte kul att skutta omkring ute och stoppar allt i munnen, vilket är mindre kul för mig.

Nu längtar jag dock ännu mer tills jag flyttar till eget, vilket förhoppningsvis inte är så länge till. 
Har blivit beviljad förlängd aktivitetsersättning till och med augusti 2015, och det känns hur bra som helst. Har tänkt börja plugga höst-terminen 2015 så känns skönt att dom räknade med sommarmånaderna i ersättningen så jag slipper ha panik över den perioden innan plugget drar igång.
Har köpt hem lite tyger jag ska sy kuddfodral av. Har tänkt göra en egen matta, ska göra en ljusstake och soffbord osv. Massor av saker att göra som jag tänkt göra nu i sommar när jag ändå inte kan vara ute pga acnemedicinen jag äter. Men får se om jag inte väntar tills jag flyttat, då det inte finns någon plats att förvara mina saker längre.
Får se hur det blir! 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback